כששוכחים לקחת כדורי לקטאז

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

26/07/2020 | 00:33 | מאת: דורית

שלום, שני ילדי בני 10 ו 13 סובלים מאי סבילות ללקטוז. ונעזרים בכדורי לאקטאז כאשר הם רוצים לאכול מזון חלבי. השאלה שלי היא, במידה והילדים (בעיקר הבן, הבת מגיבה קצת יותר בקלות) שכחו לקחת כדור ואכלו מוצר חלבי, האם יש דרך להקל על כאבי הבטן הקשים שיגיעו אחרי מס' שעות? תודה רבה מראש על התשובה. דורית

דורית שלום, קיימות תרופות שעשויות לעזור (חלקן ללא מרשם אך תלויות גיל). לשם כך עליך להתייעץ עם רופא. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול