שלשול לא חריף/חזק...

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

02/06/2020 | 10:27 | מאת: גלי

כבר שלושה ימים שיש לי כל בוקר שלשול. יוצא שאני נכנסת לשירותים 3-4 פעמים במהלך הבוקר-צהריים ואז בערב אין כלום. השלשול לא חזק אבל מציק לי. מה זה יכול להיות?

גלי שלום, יכולות להיות סיבות שונות למצב שאת מתארת. אני ממליצה לך לפנות תחילה לרופא המשפחה שלך. לאחר מכן במידת הצורך ניתן לבחון האם קיימים בתזונה שלך מאכלים מסוימים שמגבירים על פעילות מערכת העיכול או שספיגתם לקויה. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול