בדיקת דם לנוגדנים למעי רגיז

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

24/11/2019 | 22:59 | מאת: אנונימית

בקישור הזה https://www.doctors.co.il/medical-articles/207324/ מתוארת בדיקת דם חדשה. אני מנחשת שהיא פרטית, אך איפה ניתן להזמין אותה ולבצע אותה?

שלום רב, הקישור שאת מפנה אליו מתייחס למחקר השואף להציג יעילותה של בדיקת דם לנוגדני חלבון כאמצעי אבחנתי למעי רגיש. העולם הרפואי מושתת על מחקרים מדעיים אך לא כל מחקר הופך לפרוטוקול אבחנתי או טיפולי. נכון לעכשיו אין בדיקת דם אחת לאבחנה של מעי רגיש. יחד עם זאת קיימות בדיקות רבות אותן את יכולה לבצע. בנוסף יש מקום להתייעץ עם דיאטנית גסטרו שתוכל להתרשם מהרגלי האכילה שלך ולזהות גורמים בעלי השפעה על תסמיני מערכת העיכול. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

30/11/2019 | 20:12 | מאת: אנונימית

תודה, אז חוץ מבדיקת דם בסיסית ואולטראסאונד בטן, אילו בדיקות ניתן לבצע?

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול