מזון בריא או לא? רכיבים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

09/07/2019 | 23:21 | מאת: דניאלה

היי. זה בריא לאכילה ? https://www.purefoods.co.il/product/טראפלס-תמרים-וחמאת-בוטנים/

דניאלה שלום, מכיוון שאת כותבת את שאלתך בפורום שלשולים ובעיות עיכול אינני יודעת אם את מתייחס לבריאות באופן כללי או לבעלי רגישות במערכת העיכול. במידה ואת מתכוונת באופן כללי אז סה"כ מדובר במוצר יחסית בריא אם כי יש לקחת בחשבון שתמרים מכילים סוכר (למרות שמקורו בתמר עצמו). כמו כן לא מצויין סוג השמן בו משתמשים ולכן אינני יכולה לחוות על כך דעה. באשר לרגישות במערכת העיכול, תמרים עשירים בפרוקטנים אשר עשויים להיות בעייתיים עבור אנשים מסויימים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול