שינויים ביציאות

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

13/09/2018 | 08:58 | מאת: מייק

אני הייתי סובל משלשול מעל שנתיים ומאז שהתחלתי לקחת פרוביוטיקה זה נעלם אז אני יצטרך לקחת אותה לנצח או שהשלשול ייעלם מעצמו עם הזמן ?

מייק שלום, לא ברור מה מקור השלשול אצלך ומפתיע שהפרוביוטיקה בפני עצמה, לדבריך היוותה פתרון לבעיה. ייתכן שאכן הפרוביוטיקה היא זו שסייעה, ייתכן וביצעת שינויים נוספים וייתכן גם שלעצם נטילת התוסף הייתה השפעה יותר מאשר סוג התוסף עצמו (כלומר השפעה פסיכולוגית). על כל פנים מכיוון שמקור השלשול וההטבה שלו לא ברורים, הייתי ממליצה לך לנסות להפסיק את השימוש בפרוביוטיקה ולבחון את המצב. גם במידה והשלשול יחזור הייתי מתייעצת במקביל עם רופא ודיאטנית גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול