פרוביוטיקה ושלשול

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

12/07/2018 | 14:45 | מאת: מני

אני סבלתי משלשול כרוני מעל שנה ולקחתי פרוביוטיקה משהו כמו חודשיים ובתקופה הזאת הוא נעלם ומתי שהפסקתי לקחת את הפרוביוטיקה אז השלשול חזר אז חזרתי לקחת פרוביוטיקה אבל לפני כמה ימים היה לי עוד פעם שלשול - ממה זה נגרם ?

מני שלום, אין בשאלתך מספיק פרטים על מנת לתת מענה לשאלה ממה נגרם השלשול. על אף שתוסף פרוביוטיקה סייע לך לדבריך בהיעלמות השלשול בסבב הראשון, עדיין יש צורך בבירור רפואי. אני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה ולאחר מכן אתה יכול להתייעץ גם עם דיאטנית גסטרו לבדיקה מעמיקה יותר של הרגלי האכילה שלך. כשם שיש גורמים פיזיולוגיים רבים שיכולים לגרום לשלשולים, כך יש גם גורמים תזונתיים רבים שיכולים לגרום לתופעה. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול