בעייה זמנית

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

09/03/2018 | 19:29 | מאת: ליאור

אני בריא בדרך כלל ועם יציאות תקינות חוץ מפעם בכמה חודשים יש שלשול בלי קשר למה שאני אוכל והבדיקות דם בסדר מה זה יכול להיות ?

ליאור שלום, לעתים קיים שינוי במרקם היציאות וזה לא דווקא מעיד על בעיה. אתה יכול לנסות לנהל רישום אכילה מסודר על מנת לבחון בצורה קצת יותר מעמיקה האם בכל זאת קיים קשר תזונתי. מעבר לכך, אם העניין מטריד אותך אתה יכול לפנות לרופא המטפל להמשך בירור במידת הצורך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול