תוצאות בדיקת תת ספיגה של שומנים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

08/02/2018 | 14:56 | מאת: זיו

עשיתי בדיקת שומנים בצואה כיוון שאני סובל מירידה במשקל ומשלשולים ונדרשתי להוסיף לאוכל 50 גרם שומן ביום ואלה התוצאות trypsin; feces, quantitative 24-hour collection=8414 - units/24h stool fat with sitzmarks- 7.7 - g/24h קראתי שערך תקין לאדם שאוכל 100 גרם שומן הוא בין 2-7 גרם שומן שלא נספג האם התוצאות תקינות? אם לא איזה בדיקות אני צריך לבצע הלאה על מנת למצוא את הגורם לתת ספיגה? תודה

זיו שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. יש להפנות את השאלה לפורום רופאי גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול