בעייה בבטן

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

27/01/2018 | 14:51 | מאת: ויקטור

אני סובל משלשולים וצואה נוזלית מעל שנה הבדיקות דם יצאו הכל בסדר והתחלתי לקחת פרוביוטיקה בריכוז של 25 מיליארד חיידקים ורוצה לדעת אם זה יעזור לבעייה הנ"ל ותוך כמה זמן זה יתחיל להשפיע ?

ויקטור שלום, הסיבות לשלשולים ויציאות רכות יכולות להיות רפואיות ו/או תזונתיות. לעתים תוספים של פרוביוטיקה יכולים להביא להקלה מסוימת אך לא הייתי מצפה שהם יפתרו או יקלו משמעותית על הבעיה. אני ממליצה לך לפנות לבירור רפואי ובמקביל לייעוץ תזונתי להתאמת תפריט עבורך. בכל מקרה מומלץ בשלב זה להימנע ממזונות עשירים בסיבים תזונתיים כמו דגנים מלאים או ריבוי פירות וירקות. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול