שלשולים וחום מאתמול בלילה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

06/09/2017 | 22:30 | מאת: נטע

שלום, מאתמול בלילה אני סובלת מחום ושלשולים. חום הכי גבוה הגיע ל39, לקחת בלילה אופטלגין והיום כשהחום עלה שוב לקחתי אדוויל. במקביל אני סובלת משלשולים תכופים ומיימים לגמרי, השלשולים רק החמירו מאז אתמול ובתכיפות גבוה יותר ומשתנה (הייתה חצי שעה שהייתי שלוש פעמים בחצי שעה הזו). בבוקר גם הקאתי פעם אחת, בעיקר קיא יבש, אבל מאז לא הקאתי. יש לי כאב ראש, כאבי בטן, גלים ל חום וקור וחולשה כללית. אני מנסה לשתות כמה שיותר, כרגע לא יושבת שאני מיובשת, אם כן אז קצת. במשך היום לא הייתי במצב של לקום מהמיטה ולכן לא יכלתי ללכת למרפאה, אני ממש חלשה ומקבל סחרחורת. מתלבטת האם לפנות למיון או שאין מה לעשות עם זה ורק להמשיך לנוח ולשתות הרבה?

08/09/2017 | 11:27 | מאת: נטע

למרות שנראה כי הפורום לא פעיל כל כך אוסיף שמאז הייתי במיון, שם הקאתי, נתנו לי נוזלים וכמה תרופות ושלחו אותי הביתה.התרופות עזרו לכמה שעות ואז הכל חזר. זה היום רביעי ואני עדיין עם כאבי בטן מאוד קשים ושלשולים מיימים כל בערך רבע שעה. האם הגיוני שהדבר היחיד לעשות זה לשבת בבית ולסבול ולחכות יד שיעבור? נשמע לי מאוד מוזר... אני מאוד סובלת ולא רואה מגמת שיפור וממש מתוסכלת ומפחדת מכמה זמן זה הולך להימשך

נטע שלום, אני מצטערת לשמוע שאת סובלת אך הפנית את שאלתך לפורום הלא נכון. מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום שנותן מענה רפואי רלוונטי. בברכת רפואה שלמה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול