הליקובקטור האם יכול לעבור ברןק

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

01/06/2017 | 23:53 | מאת: קובי

שלום רב דר לפני כמה שנים היה לי הליקובקטור וטופלתי. חבר טוב שלי גם סובל מזה כעת והרבה פעמים תוך כדי שאנחנו מדברים יוצא לו קצת רוק לכיוון הפנים שלי .וסליחה על הגסות אתמולהוא בטעות ממש ירק לי בתוך העין בלי כוונה.שאלתי היא האם ניתן להדבק בהליקובקוטור בצורה הזאת ?בתודה מראש

קובי שלום, אני דיאטנית ולא רופאה. יחד עם זאת, אין חשש שתדבק בצורה שכזאת. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול