ייצור מיצי קיבה באופן טבעי

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

11/01/2017 | 17:42 | מאת: סער

אהלן נמצא כרגע בקמבודיה..לפני כיומיים אכלתי במסעדה והקאתי את נשמתי כמה שעות מאוחר יותר. האוכל לא התעכל. מאז כל מאכל קטן שאני אוכל נמצא בקיבה יותר זמן מהרגיל. כיצד ניתן להגביר את ייצור מיצי הקיבה?

סער שלום, אינני יודעת מה בארוחה גרם לך להקיא או מה גורם לך לתחושה שהאוכל אינו מתעכל, יחד עם זאת אינני מתרשמת שהבעיה נובעת ממחסור במיצי קיבה. בשלב זה הייתי ממליצה לך להקפיד לאכול ארוחות קטנות כל מספר שעות ולהימנע/ לצמצם מאכלים קשים לעיכול כמו פירות וירקות, מאכלים שומניים או מאכלים ע"ב דגנים מלאים. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול