קפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/08/2016 | 18:34 | מאת: דינה

שלום, אני בת 30 ברקע svt. לפני כ9 חודשים התחלתי לחוש זרמים, נימולים, קפיצות שרירים בכל הגוף. ביצעתי mri יצא תקין ו2 בדיקות emg באחת מהן סימני לכידה אולנרית גבולית דו צדדית במרפקים. נבדקתי ע"י 2 נוירולוגים שטענו שהבדיקה הגופנית תקינה לאחר מכן נרגעתי וגם התסמינים פחתו בצורה משמעותית. כעת לאחר כמה חודשים כל התסמינים חזרו ואני מאד מודאגת שפיתחתי מחלה ניוונית כמו ניוון שרירים. אציין ששנה זו היתה מאד לחוצה ומתוחה עבורי מאחר והתקפי הsvt שלי היו מאד חריפים והצריכו ביקורים תכופים במיון ואף עברתי אבלציה לפני חצי שנה אך עדיין סובלת מהפרעות קצב. האם כל זה יכול לנבוע ממתח נפשי אדיר או שבנוסף פיתחתי מחלה נוירולוגית. אודה להתייחסותך

לדינה שלום, אין זה נכון לאבחן ללא בדיקה, על כן אי אפשר לקבוע בוודאות שלא פתחת מחלה נוירולוגית. לרוב -- קפיצות שרירים ללא חולשה אינם מרמזים על מצב מסוכן, ויכולים לנבוע ממחצבי לחץ. לתשובה דפיניטיבית -- קבעי שוב תור לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

30/08/2016 | 22:11 | מאת: דינה

תודה על המענה האם תוכל להמליץ לי בבקשה על נוירולוג טוב מומחה במחלות כמו ניוון שרירים עדיפות באזור הצפון למרות שמוכנה גם לנסוע למרכז

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים