רעידות בשרירים וכאבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/08/2012 | 21:08 | מאת: דוד

שלום ד"ר לפני כשנתיים הופיעו אצלי כפיצות בשרירים באמות, לאחר מכן בשרירים שונים בגוף ( ללא כאב), ביקרתי אצל שני נוירולוגים מומחים שניהם טענו שאין בעייה נוירולוגית, לאיור הדיאגנוזה שלכו אותי לסי טי וEMG, כל הבדיקות חזרו תקינות , ואכן לאחר פרק זמן מסויים נעלמו הקפיצות פרט לעיטים שזה היה מופי ונעלם, לפני מס' שבועות שוב הופיע אצלי אותו סימפטום באותו מקום, האם יש צורך בבדיקה חוזרת או שעדיף ללכת במישור אחר פסיכולוגי למשל, ראוי לציין שאין לי הגבלות תנועה ולא חולשה בשרירים או בעיות שיווי משקל לתשובתך אודה, דוד

22/08/2012 | 08:27 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

בכל סימן לא רגיל כדאי לפנות לרופא. רק לציין שאני לא מצפה למחלת ניוון שרירים ( ALS) אחרי שנתיים של תסמינים המתוארים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים