נטילת כדורים לאחר אירוע+טיפול בעצבנות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/08/2018 | 11:41 | מאת: דולית

שלום דוקטור. אדם אשר לקה באירוע מוחי וכתוצאה מזה נעשה ממש ממש עצבני, הנוירולוגית שלו רשמה לו את הכדור רמוטיב. הוא נוטל מדללי דם, וכדורים לכולסטרול (כרגע משתמש ב ליפיטור). * קלודיפקסל 75 מג * ליאוטרבה 40 מג. * פוספטידיל סרין * חומצה פולית * קומפלקס ויטמיני B * מגנזיום האם הרמוטיב מתנגש עם כדורים אלו?! אילו תופעות לוואי יש?! והאם יש טיפול טבעי/כלשהו בעצבנות? אשמח לעזרתך! :)

לדורית שלום, כל השאלות מצוינות, ויש להפנותן למי שהמליצה על הטיפול. לשאלתך הכללית -- נהוג להציע טיפול תרופתי למי שמצב רוחו או התנהגותו השתנ(ת)ה לאחר שבץ. ישנן מספר אופציות, ותקצר היריעה כדי לדון באיזו אופציה מתאימה לאיזה חולה, לא כל שכן חולה מסויים. ניתן לתגבר זאת על ידי טפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT) שטיבן שיחות מכוונות- מטרה בה משתתף החולה ולרוב גם בן משפחה קרוב, כדי לברר אפשרויות תודעתיות-התנהגותיות לשפר את מצבו. למתן תשובה פרטנית - אשמח לראות את אביך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים