נמלול בכפות הרגליים בזמן פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/07/2018 | 03:57 | מאת: אלעד

פרופ' ערמון שלום רב, אני בן 37, מתאמן בפעילות אירובית ואנאירובית סדירה במשך 3 חודשים בערך. אני מרגיש תחושת "הירדמות" של כפות הרגליים בזמן דיווש על מכשיר אליפטיקל. אני מדווש בערך 30 דקות, כפות הרגליים "נרדמות" מס' דקות אחרי תחילת הפעילות ועד סופה - וההירדמות מפסיקה כשאני יורד מהמכשיר. אציין שאני גם בעל עודף משקל, ככל שזה רלוונטי. מה יכול להיות גורם לבעיה? מקווה שאין צורך בהפסקת הפעילות. תודה על המענה.

לאלעד שלום רב, אני משער שלא תצרך להפסיק את הפעילות. כדאי שתיגש לרופא להבדק. בברכת בריאות,

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים