חולשת שרירים חולשה בדפים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/01/2018 | 16:28 | מאת: עידן

שלום בןמ35 יש לי חולשת שרירים כברשנה בידים והררגלעם וקושי בהליכה ניהיה לי בדיקות דם תקינות סיטי ראש תקין amg תקין eegתקין יש לע פריצת דיסק בצוואר סי5סי6נושק בשק הטקלי סה יכול לגרום לקשים בהליכה וחולשה בגפים?במיון ראה אותי נירולוג בדק ושחרר אותי יש גם רעשים מוזרים מהגב ודופק בגב כיאלו משו יושב שם

לעידן שלום רב, אם אתה חש חולשת שרירים ולא ניתן לדבר מענה -- פנה ליעוץ נוירולוגי נוסף. צריך לשוב ולבדוק אותך, לעבור על כל תוצאות הבדיקות ועל הדימות (כולל דיסקים), ולהחליט במה מדובר. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים