חולשה חזקה ויש כואבת ביד ימיןןן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/10/2017 | 06:40 | מאת: עידן

שלום יש לי הרבה זמן חולשת שרירים השבוע אחרון יד ימין חלשה מאוד מאוד עד כדי כך שבקושי מזיז אותה וגם כואבת ביד למעלה בזרוע למעלה ביד כואבת וגם הכפות ידיםם מתעיפןת מאוד מהר מרגיש גם תזרם של הדם בידים מזה יכןל להיות ?יש לי פריצת דיסק בצוואר בס5 ס6 יכול להיות קשר ?

לעידן שלום, הופעת תסמין נוירולוגי חדש מחייב בדיקה בזריזות. פנה לחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום בגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים