נדודי שינה לפני מבחן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/09/2017 | 12:08 | מאת: סטודנט

שלום רב אני סטודנט אין לי בעיות שינה או בעיות פסיכיאטריות אבל לאחרונה לילה לפני מבחן אני לא ישן מה שמשפיע עליי במבחן. מסתכל ללמוד כל כך הרבה ולהתפקשש בגלל העניין הזה.עכשיו אני יודע שזה יהיה כל מבחן כך היה לי גם בתיכון ואני חייב לפחות לשבור את המעגל. שמעתי פתרונות מסטודנטים כמו : מלטונין, לעשן ירוק או חצי כדור בונדורמין. אני מעדיף שלא לקחת תרופות ממכרות או לפתח תלות לישון טוב ובלי האנגאובר. מה הפתרון שמתאים לי?

לסטודנט שלום, קשיי הרדמות לפני מאורע מרגש הן תופעה נפוצה. עדיף פתרונות לא-פרמקולוגיים, כפי שאתה חושב. פנה אל רופא המשפחה, ושאל אותו אודות פתרונות חלופיים, כגון טפול קוגניטיבי-התנהגותי (CBT) קצר או ביו-פידבק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים