המנגיומה מסויידת פרונטלית אחורית קטנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/05/2017 | 19:43 | מאת: אור

אני בת 72, לאחרונה יש לי רעד בידיים ובפה, ואני מבולבלת, התחלתי לקחת ציפרלקס, למרות שאני לוקחת כדורי לוריוון קלונקס ומלודיל. עשיתי סיטי במוח, הנוירולוג, שראה את הסיטי, ,כתב המנגיומה מסוידת פרונטלית אחורית קטנה. . האם יש קשר לתופעות, מה צריך לעשות במקרה כזה.איך להתיחס להמנגיומה ולרעד הזה.

לאור שלום רב, אלה שאלות שמחייבות מענה במסגרת יעוץ פרטני -- או על ידי הנוירולוג שמטפל בך או על ידי נוירולוג אחר, תוך התיחסות למכלול הקשיים שאת מתארת, מועד הופעתם, משכם, הקשר לבעיות רפואיות אחרות, אם קיימות, לתרופותיך, ותוך הסתכלות על הדימות. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים