לדוקטור שלום !

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/11/2000 | 21:54 | מאת: XXX

שלום ! בעלי עבר ניתוח וריקוצלה לפני 5 חודשים בביה"ח רמת מרפא אחרי שהרופא גילה אצלו ורידים מורחבים באיזור האשכים וגם אחרי שלא יצלחנו להרות שנה וחצי אך עכשיו עשינו שוב בדיקה אחרי 5 חודשים הרופא ראה את התוצאות ואמר שהכל נישאר כמו שהוא ששום דבר לא ישתפר והטיפול הבא יהיה השבחה הרופא טוען שהמצב לא גרוע ביותר ואפשרי להשיג הריון אך אני דאי בלחץ נפשי אינה התשובה והודה לך אם תוכל להגיד לי האם בעלי נימצא בדרגה גבוהה של אי פוריות או מצבו טוב יחסית והאם יש סיכוי להרות דרך השבחה או כדאי ללכת לשלב יותר מתקדם [אצלי הכל בסדר] הבדיקה מראה ש-2% הם NORMAL FORMS ו-98% ABNORMAL FORMS TAPERED HEADS התשובה היא איקס [פה דרך אגב השיפור היחיד במקום 2 איקסים שהיו לפני הניתוח] AMORPHOUS גם התשובה איקס .9.3 HP VOLUME1.6 ODOR נורמלי צבע גם נורמלי COMPLETE LIQUIFICATION>06 MOTLLE SPERMATOZOA 20%ֵ CONCENTRATION SPERM 6 MILLION אשמח מאוד אם תוכל להגדיר את דרגת הזרע של בעלי והאם הוא במצב ירוד והאם יש תיקוה !!!

02/11/2000 | 18:33 | מאת: אסתר

אני מקווה שהדוקטור יענה לשאלך, אבל אני יכולה להגיד לך שהמקרה שלנו דומה מאוד מאוד מבחינת הנתונים בבדיקות הזרע. כמעט אותם מספרים - בחלק מהבדיקות יותר, בחלק מהבדיקות פחות (בעלי עשה 2 בדיקות ועוד 2 עם ההשבחות). צר לי להיות בוטה, אבל נראה לי שחבל לכם לעשות יותר מידי השבחות. אם את רוצה עזרה מעשית, העצה שלי: אני לא יודעת מי הרופא שרואה אותך ברמת מרפא, אבל נסי השבחה אחת ואם זה לא עובד, בקשי לראות את ד"ר לב-רן - הוא נמצא שם בימי שני. אם תבקשי כשאת קובעת תור לטיפול חדש , ללכת דווקא אליו, יתנו לך, אבל את צריכה שיהיה אצלו מקום כי הוא עמוס. למה אני שולחת אותך דווקא אליו? כי הוא היחיד שלא רצה ש"נתמזמז" יותר עם ההשבחות, ואמר בכנות שהפתרון בשבילנו הוא הפריה. חבל על הזמן שלכם, אם את רוצה להכנס להריון מהר עם הפתרון הטוב ביותר,הוא הכתובת. אני לא עושה כאן פרסומת, חס וחלילה, וכל הרופאים שם טובים, למעשה לא ראיתי הרבה רופאים לפניו. פשוט המקרה שלך כ"כ דומה לשלי שחבל לי שגם את תבזבזי את כל הזמן שאני כבר בזבזתי. בהצלחה מכל הלב, אסתר

02/11/2000 | 19:07 | מאת: לאסתר

לאסתר ! רשמתי לך כמה דברים בפורום נשים בקשר לוריקוצלה של בעלך ! ובקשר לרופא אנחנו נפגשים עם פרופסור בידר שבוע הבא בתיקווה והוא הגואל הבא יש כל כך הרבה שיכנועים מצד הרופא של בעלי ללכת קודם כל להשבחה הוא אותו רופא שניתח אותו [מניס אהרון ]הוא ניתח אותו בביה"ח רמת מרפא במקום ד"ר מגאר האנטיפט ! הוא טוען שאנחנו במצב טוב והזרע של בעלי יכול להרות למרות ששינוי לא ראינו מהניתוח !!! בואי נגיד שאני לא רוצה עוד סחבת ומצד אחד אני מאוד מאמינה לך !ומצד שני אני לא רוצה להאמין בזה שאני אצתרך לעבור הפריה לדעתי זאת הדרך האחרונה לתינוק אני דיי מדחיקה את זה בתוכי מתוך פחד אני דיי מפחדת מהצעדים הגדולים האלו ואני אולי מקווה בתת מודע להקלט דרך השבחה קרו מיקרים !וגם הרופא כל הזמן אומר שאולי כדאי לחכות עוד חודשיים לראות את שיפור הזרע ואין לי סבלנות ואני לא רוצה סחבת אני אפשר להגיד כבר יוצאת מדעתי מרוב פחד מה יעבור עליי בזמן הקרוב ובטח ובטח גם את אני שונאת רופאים בדיקות דם גינקולוגים וכדומה אך אין מה לעשות ממשיכים הלאה כמו שתמיד אמרת לי ועודדת אותי נחכה קצת וניראה מה הפרופסור יגיד לי ? מקווה ששנינו ניהיה מאושרות ויחד איתנו עוד אלפי נשים שנימצאות באותו מעמד בהצלחה !!!

04/11/2000 | 15:55 | מאת: ד"ר רון האוזר

נתוני הזרע של בעלךללא ספק תת פוריים ומחייבים טיפול ועזרה. שיפור נתוני הזרע יכול להתרחש גם 6 חודשים ויותר לאחר ניתוח לתיקון וריקוצלה. בהצלחה.

04/11/2000 | 19:57 | מאת: XXX

לדוקטור שלום ! יש לי עוד שאלה קטנה אתה טוען לפי הנתונים של בעלי שיש פה אי פריון מה אתה בתור דוקטור לפי הנתונים שנתתי לך הית עושה במצב הזה היתה שולח להשבחה או ישר להפריה ? חשוב לי מאוד חוות דעתך כי אני לא רוצה סחבת מה באמת הסיכויים שלי להרות מהשבחה ? מחכה לתשובתך הכנה!!!!

24/06/2001 | 16:37 | מאת: חושן

שלום, אני גם סובל מחוסר זרע, הכניסה ליאוש סוגרת את כל האפשרותיות, את לא תצליחי בלחץ להכנס להריון, צריך סבלנות של פיל. ניתן לפנות למעבדת זרע בבר אילן, לבר טוב. הוא מלאך, יעשה הכל בשבילכם, - אשיות. אשמח לסייע.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע