בדיקת זרע- האם אינה תקינה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/12/2016 | 17:20 | מאת: עידו

3 ימי הימנעות LIQUEFACTION תקין SEMEN PH 8.0 SEMEN VISCOSITY צמיגות חסר SEMEN COLOUR תקין SEMEN VOLUME 6.0 ml SPERM AGGLUTINATION אין SPERM CONCENTRATION 15.0 million/ml TOTAL SPERM NUMBER 90.0 million SPERM MOTILITY 1 HR 44.0 % TOTAL PROGRESSIVE 40.0 % RAPID PROGRES MOTILI 29.0 % SLOW PROG.MOT 11.0 % NONPROGRES MOTILITY 4.0 % MORPHO NORMAL 3.0 CYTOPLAS. DROPLET אין MORPHO DEF TAIL יש NECK-MIDPIECE DEFECT יש HEAD ABNORMALITIES יש NON-SPERM ROUND CELL 0.0 million/ml DIAGNOSIS Teratozoospermi שלום רב, אשמח לפענוח הבדיקה. תודה!

בדיקת הזרע הינה גבולית הן מבחינת ספירת הזרע והן מבחינת המורפולוגיה(% התאים התקינים)בכל מקרה עקב כמות הזרע הכללית ניתן יהיה להפיק בהשבחת זרע כמות זרע איכותית טובה לצורך הזרעה)

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע