חולשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/12/2016 | 10:50 | מאת: אלי

שלום דוקטור. בן 56 בריא בדרך כלל לא נוטל תורופות אחרי סקס והוצאת זרע סובל מחולשה וכאבים במפרקים חוסר אנרגיה ושחור מתחת לעיניים. ורק לאחר יומיים מתחיל לחזור לעצמי.הסיפור הזה כבר נמשך במשך כעשרים שנה. אשח לדעת מה הסיבה לדעתך. ואיזה רופא על לפנות בכדי לטפל בבעיה. ברצוני לציין שהבעיה לא קושרה להתעייפות מהסקס אלה קשורה רק לזרע. תודה אליהו

לדאבוני לא מוכרת בעיה מהסוג שציינת שאינה קשורה למצב הגופני ונפשי הכללי,לכן טוב תעשה אם תפנה לרופא לאיתור הבעיה,שאיה נובעת או קשורה למערכת הרביה שלך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע