בדיקת זרע רגילה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

30/11/2016 | 14:23 | מאת: תמר

פרופסור שלום אנחנו זוג בני 35, שני רהיונות בעבר, ועכשיו אחרי שנה נסיון על רקה לא מוסבר התחלנו טיפולים עם גונל אף והזרעות, לצערי שני טיפולים לא צלחו.... כנרא נעבור לivf.... רצינו מאוד לשאל מה אתה חושב, האם כדי לעשות בדיקת dna של זרע, קראתי מחקרים שמדברים שבמצב לא מוסבר הרבה פעמים יש באיה ב dna של זרע שלא ניתן לראות בבדיקה רגילה? מה אתה חושב האם מומלץ לעשות את הבדיקה לפני שמתחילים הפריה.... תודה רבה

כל מידע ובכלל זה בדיקת ההלוספרם עשוי להיות מועיל לטיפולים העתידיים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע