עזרה בפענוח תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/03/2016 | 13:59 | מאת: דור

ד"ר שלום, אני בן 26 בריא. ביצעתי ניתוח לתיקון וריקוצלה לפני 5 שנים, כמו כן אני נוטל פרופסיה 3 שנים. ביצעתי בדיקת זרע, האם הבדיקה תקינה או שעלי להתייעץ עם אורולוג ובמידת הצורך להפסיק עם הפרופסיה? להן התוצאות: pH 8.2 Volume 6.5 ml Concentration 48 mill/ ml Total count 312 million %Motility 50 Grade prog %Vitality >60 Morphology %Normal 5 close to normal 3% %Head defects 92 %Midpiece defects 13 Tail defects 2 % Premature cells few W.B.C + mill/ml 1> Morphology (by strict criteria) תודה רבה!

הבדיקה תקינה,כדאי בצע גם בדית זרע להלוספרם,כי אין שיעור שברים גבוה ב-DNA של זרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע