אי פוריות שניוני - בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

09/10/2014 | 21:48 | מאת: אורלי

שלום רב, יש לנו בן (כמעט בן שנתיים) ואנו מנסים כמעט שנה להרות - ללא הצלחה. ברקע 2 גרידות לא רצופות בשלב מוקדם של ההיריון. בדיקות הורמונליות תקינות צילום רחם תקין להלן תוצאות בדיקת זרע, נודה לאבחון/ייעוץ/עזרה - צבע נוזל - לבן התנזלות - תקינה אגלוטינציה - אין נפח - 3.5 מ"ל pH - 8.4 ריכוז - 18 מיליון/מ"ל תנועה - 55% סוג תנועה: פרוגרסיבית 50% איטית - 5% Total motile count: 35 מיליון Strict criteria - תאים תקינים - 2% פתולוגית ראש - 98% ***חשוב לי לציין שלצערי הרב בעלי מעשן סיגריות ומריחואנה על בסיס יומיומי. אעריך מאוד הכוונה/ייעוץ ע"פ הנתונים הרשומים מעלה וגם האם עישון+מריחואנה פוגשת משמעותית באיכות הזרע עד כדי אי פריון. תודה וחג שמח

מאחר ומדובר באי פריון משני וחלפו מעל 6 חודשים שאת מנסה להרות,ובנוסף מדדי זרע גבוליים ביותר ,הייתי ממליץ בהחלט לפנות למומחה פריון ולהתחיל בטיפול

10/10/2014 | 16:40 | מאת: אורלי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע