לאחר ביקור אצל מומחה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

11/08/2020 | 18:15 | מאת: מרי

שלום. קודם כל תודה רבה על מענה קודמת שלך. בשאלה קודמת שלי שלחתי לך תוצאה של בדיקה זרע שהיא יצאה לא תקינה בכל הפרמטרים . בעלי בן 45 ללא מחלות רקע, ללא שימוש באלכוהול, ללא עישון וללא תרופות קבועות רק השמנת יתר ואני בת 42(בדיקות שלי תקינות) , בעלי ביקר אם התוצאות אצל מומחה ונאמר לו שזה בסדר לגילו שספירת זרע יכולה להיות לא תקינה ואין מה לעשות אם זה. האם באמת אין מה לעשות כבר? יש לנו 3 ילדים ברוך השם אז לא מגיע דרך קופת חולים שום התרבות חיצונית רק פרטי. אז אין שום טיפול או בדיקה שיכולה אולי לשפר משהו? אשמח לשמוע מה עוד ניתן לעשות. המומחה שביקר בעלי לא ביצע בדיקה גופנית . האם ליקוציטים שיצאו 1-2 יכולים להעיד על דלקת ואולי טיפול אניביוטי יכול לעזור? איזה בדיקות ניתן לבקש כדי אולי לעלות על משהו ואפשר יהיה לטפל. תודה רבה

המלצתי לשקול בתנאים אלו של בעיית זרע ןגיל מתקדם שלך,אפשרות של הפריה חוץ גופית-הליך המהווה פתרון הולם לבעייתכם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע