בדיקה זרע שבעלי ביצע. עזרתך בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/11/2019 | 21:14 | מאת: ק

שלום. בעלי ביצע בדיקת זרע ויצאו ממדים לא תקינים. אני בת 32, הוא 35. מנסים קרוב לשנה. חלה בחזרת בעבר. בבקשה ממך האם יש אפשרית לשיפור המצב או שזה קשה מידיי? תודה מראש. Volume1.3 Total motility10% Progressive 5% Non progressive5% Immotile90% Vitality45% Sperm concentration 25million/ml Total sperm number 32.5million Total motile sperm number3.25million Normal form3% Amorphous 97% WBC1million/ml תודה מראש, אנחנו מאוד מודאגים

בדיקת הזרע לוקה ומחייבת אבחון וטיפול בהתאם,נתוני זרע כאלו נפתרים באמצעות הפריה חוץ גופית

04/11/2019 | 07:24 | מאת: ק

תודה רבה על תשובתך. שאלה נוספת, האם ע״י שינוי אורח חיים ותזונה האם יש מצב לשיפור ייצור הזרע? כלומר שבבדיקה חוזרת יהיה תקין? תודה

בהחלט יתכן שיפור מסוים במדדים אך לא מספיק לנרמל את מצב הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע