צילום רחם טיפולי ivf

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/06/2019 | 18:19 | מאת: אט

אחרי הזרעה אחת ושלוש פעמים הפריה פעם אחת הריון כימי פעמיים ללא הריון השבוע עשיתי צילום רחם חצוצרה ימין שיחררו השמאלית חסומה האם כדי לבקש מהרופא שלי שישחררו לי את החסימה הרופא שלי אומר שזה לא מפריעה לטיפולי ivf

המדק עם הרופא שלך אלא אם כן בחצוצרה החסומה מצטברים נוזלים(הידרוסלפינגס),מצב זה קשור בירידה בשיעורי ההיריון ב-50% ועליה מקבילה בשיעורי ההפלות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע