הידרוסלפינקס והפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/05/2019 | 14:56 | מאת: אירה

שלום, אני בת 33 ומזה כשנה וחצי מנסה להכנס להריון. באוגוסט 2018 עשיתי צילום רחם ואז נראה שיש לי הידרוסלפינקס דו״צ. להבנתי זה מצב דלקתי באזור החצוצרות שגורם להמצאות נוזלים. בנוסף, לבעלי יש בעיה במורפולוגיה , אבל כמות הזרע שלו מאוד גדולה ביחס לממוצע. בשלבים אלו מנסה לעשות טיפולים ״טבעיים״ - עיסוי רחם, צמחים ותוספי מזון ועוד. כל זה במטרה להפחית את המצב הדלקתי בחצוצרות כדי שה IVF יצליח. מה ההמלצה שלך ?

המלצתי היא ביצוע הפריה חוץ גופית לאחר כריתה לפרוסקופית של שתי החצוצרות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע