בדיקת זרע לא תקינה אצל הבעל

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/01/2019 | 13:59 | מאת: נינה

אני ובעלי מנסים לכנס להריון מזה 3 שנים ללא הצלחה. בדיקות שלי תקינות- דם והורמונים. בעלי בדיקת זרע ללא ספירה 0 התוצאה, גם בבדיקת זרע נדיר לא נמצאו תאי זרע, קריוטיפ תקין וחסרי Y תקין, בדיקות דם תקינות לגמרי. בתוצאות בדיקת זרע נאמר לנו שיש ריבוי של תאים עגולים בשתי הבדיקות שנתננו, מכוונים אותנו לניתוח חיפוש זרע בתאי האשך, האם יש סיכוי להצלחה ואם לא מה עושים.

בנסיבות המקרה זוהי האופציה היחידה למצוא זרע לצורך הפריה בהליך IVF

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע