תוצאות בדיקת זרע עדכנית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/12/2018 | 06:40 | מאת: אלון

שלום לך. ערכתי בדיקת זרע עדכנית.אציג את הפרמטרים העיקריים ואבקש שתעריך את איכות הזרע הזה בסולם של 1 עד 7 כאשר 1-חלש מאוד,2-חלש,3-מעט מתחת לממוצע,4-ממוצע,5-מעל הממוצע,6-טוב,7-מצויין ואפשרי גם ברזולוציה של חצאים. לדוגמא-אם להערכך הדרגה היא בין 4 לבין 5 ניתן לרשום 4 וחצי. תודה מראש. נפח-3.7,ריכוז-65 מליון למ"ל,כמות תאים-240 מליון,מורפולוגיה-5 אחוז צורות תקינות,תנועה-55 אחוז בתנועה(15-מהירה,25-בינונית,15-איטית,45-בלי תנועה)

ציון טוב-6

08/12/2018 | 06:30 | מאת: אלון

תודה. בנוסף שכחתי לציין שגילי 47.התחלתי לבדוק עם אשתי עליה ברמת lh עם ערכת ביוץ.התחלנו לבדוק ביום 8 כי יכול להיות ביוץ מוקדם.אבל מנסיון קודם יכול להיות שרק ביום 13 תתגלה עליה זו וזהו יום התחלת קיום היחסים לצורך התעברות.קיימנו יחסים ביום 9.גם אם התחלנו לבדוק עם הערכה וטרם זיהינו את העליה ברמת הורמון הביוץ-כל כמה ימים בהתחשב בגילי ובתוצאות בדיקת הזרע הנ"ל(שדרך אגב התקבלו לאחר 3 ימי הימנעות)כדאי לפלוט זרע כדי לשמור על החיוניות שלו?

במקומך הייתי מנסה יום כן וים חא

09/12/2018 | 08:59 | מאת: אלון

הבנתי. ממשיכים להשתמש בערכה ומקיימים יום כן יום לא. נניח שביום שבו מתכוונים לקיים יחסים(אחרי שיום לפני זה לא היו יחסים)הערכה מזהה את העלייה ברמתו של LH 1.במקרה שכזה תמליץ לי לקיים ביום שבו מזהים את העליה ברמת ההורמון,ביום שאחרי וגם יומיים אחרי או שדהצעתך אחרת?ואם כן-מהי? 2.נניח שביום שבו לא מתכוונים לקיים יחסים מזהים את העלייה ברמת הורמון הביוץ האם במקרה זה תמליץ לי לקיים יחסים ביום הזיהוי,ביום שאחרי זה וגם יומיים אחרי זה או הצעתך אחרת ואם כן מהי? בתשובתך נא לציין 1. וגם 2. כדי שאדע לייחס הת התשובות לשאלות שנשאלו. תודה מראש.

למחרת עליית ה-LH

09/12/2018 | 12:20 | מאת: אלון

הבנתי מהתשובה שעבור 2 המקרים שתארתי כלומר שזהוי העליה ברמת הורמון הביוץ מתרחש ביום שבו לא התקיימו יחסים(שמתקיימים יום כן ויום לא)וגם הזיהוי שבו כן מתוכננים יחסים-ב-2 המקרים אם זה לצורך התעברות מספיק לקיים יחסים עוד פעם אחת בלבד וזה ביום שלמחרת הזיהוי.האם הבנתי נכון?(ואם לא הבנתי נכון נא לתקן אותי).תודה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע