אחוזי נכות לעקר מלידה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

18/11/2018 | 17:54 | מאת: מיכל

שלום, האם גבר עקר שנולד עם תסמונת זכאי לקבל אחוזי נכות?

לעניות דעתי הדבר אינו מהווה עלה לקביעת הכות

27/11/2018 | 20:48 | מאת: אא

אני מבקש לשאול אותך אם יש לך קלינפלטר ואם תוכל לפרט לגבי בדיקת הכרומוזומים. יש או אין מוזאיקה % תאים פגומים

לא ידוע לי,אלא אם נגרמת הפרעה ומצוקה נפשית בעקבותיה שאפשר לתרגם אותה לאחוזי נכות

03/06/2019 | 20:43 | מאת: יעל

קיים קשר בין תסחיף ריאתי ובעיה של קרישיות יתר לסובלים מהתסמונת. זאת בהחלט ניתן לתרגם לאחוזי נכות

למרבה הצער איני בקיא בזכויות סוציאליות הנובעות מבעיות גופניות הנוצרות בעטין

למרבה הצער איני בקיא בזכויות סוציאליות שהנן תולדה של פגיעות גופניות מולדות או אחרות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע