פענוח תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

11/09/2018 | 20:27 | מאת: יוסי

מצ"ב תוצאות בדיקת זרע, לפי הבנתי קיימת פגיעה בפוריות. שאלתי האם במצב הנוכחי וללא קבלת טיפול כלשהו קיים סיכוי ולו קטן להגיע להיריון טבעי מיחסי מין ? תודה צבע - אפור התנזלות - כ 20 דקות נפח - 2.7 סמ"ק צמיגות - צמיג מאד PH - 9 ריכוז/סמ"ק - 0.45 מליון סה"כ הזירעונים - 0.99 מליון % בתנועה - 34 סוג התנועה % - מקומית 52 סיבובית 29 פרוגרסיבית 26 מהירות פרוגרסיבית ממוצעת לשנייה - 18 % הנורמאליים - 6 ריכוז תאים עגולים/סמ"ק - 0.4מליון בעיקר בינוניים בגודלם אגלוטינציה - אין

לפי נתוני בדיקת הזרע ההסתברות להיריון ספונטני הנה כמעט אפסית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע