הפלה ומורפולוגיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

13/01/2018 | 20:12 | מאת: יאוש

שלום פרופ'. אני לאחר טיפול IVF הפלה בשבוע 8. לבעלי מורפולוגיה 0%, 100% פגמים בראש. הפלה זה כאב בל יתואר. האם היית ממליץ על מיון זרע בסבב הבא? יש בו תועלת? כי הבנתי שיש קשר בין מורפולוגיה נמוכה להפלות ואני ממש לא רוצה לעבור את הסבל הנפשי הזה שוב. תודה

לטעמי יש לאתר את הבעיה הגורמת לפגיעה קשה במורפולוגיה ובמקביל להמיע לבעלך טיפול מתאים בויטמינים ולבצע השבחת זרע ייעודית לצורך הזרקה תוך רחמית

14/01/2018 | 11:48 | מאת: אילה

תודה פרופ אך בעלי עבר בירור אצל אורולוג, וניסינו הזרעות מספר סבבים לפני הivf. השאלה מה עכשיו? ידועה הבעיה של מורפולוגיה 0, אז למה להתעלם מזה? האם מיון לא מומלץ? תודה רבה

14/01/2018 | 15:34 | מאת: אילה

וגם אילו ויטמינים יכולים לעזור?

וויטמין E וויטמין C

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע