איכות הזרע ואיזה טיפול נכון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/12/2017 | 09:47 | מאת: אמיר

בן 45. 2 הריונות טבעיים. לאחר כמה שנים נסיונות של הזרעות שלא צלחו ושלושה ivf. אחד הסתיים בגרידה בשבוע 6. ושניים פשוט התמוססו. בכולם נשאבו 5. הופרו 3. כאשר 2 באיכות טובה ואחד לא כל כך. בפעם האחרונה שמעתי שעשו איקסי(?) נתונים: צמיגות תקין 7.5 ph נפח 1.5 מג ריכוז 4x10/6 תנועה 25%.. אולי 2.5??? דרגת תנועה +1+2 סנכ תאי זרע 6x10/6 אין תאים עגולים (מה זה אומר בעצם?) 1% זרעים תקינים נבדק ידנית. מה זה אומר בעצם לגבי הסיכויים שלנו? האם מיון זרע יכול להועיל?

איכות זרע ירודה,יתכן וטוב יהיה לשקול הפרדת זרע באחת השיטות המתקדמות לביצוע הפריה בשיטת ה-(ICSI(IMSI או (PICSI )

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע