האם קיימים אמצעים לשיפור ההפריה לאחר כישלון הפריה ב-ICSI

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/08/2017 | 09:48 | מאת: אמיר

לאחר שני מחזורי הפריה על רקע גורם זכרי בהם לא הושגה הפריה למרות ביצוע ICSI, אני מעוניין לדעת האם קיימת דרך מעבדתית נוספת שבהם אפשר יהיה להשיג הפריה למרות התוצאות העגומות בשני הניסיונות הקודמים

הוספת יונופור של סידן עשויה לגרום לעליה בשיעור ההפריה לאחר ביצוע ICSI וועליה בשיעור לידות החי לאחר ביצוע הפריה חוץ גופית,מספר עבודות חדשות מדווחות על שימוש באמצעי זה להשגת הפריה ועוברים במטופלים הסובלים מבעיול פוריות על-רקע גורם גברי-קלציום מנופר עשויה להיות השפעה חיוביות במקרים של כשלון הפריה קודמת. היונופורים שבשימוש הנם Ionomycin, Calcimycin, או שילוב ביניהם . ICSI

הוספת יונופור של סידן עשויה לגרום לעליה בשיעור ההפריה לאחר ביצוע ICSI וועליה בשיעור לידות החי לאחר ביצוע הפריה חוץ גופית,מספר עבודות חדשות מדווחות על שימוש באמצעי זה להשגת הפריה ועוברים במטופלים הסובלים מבעיול פוריות על-רקע גורם גברי-קלציום מנופר עשויה להיות השפעה חיוביות במקרים של כשלון הפריה קודמת. היונופורים שבשימוש הנם Ionomycin, Calcimycin, או שילוב ביניהם . ICSI רט כאן את שאלתך למומחה

הוספת יונופור של סידן עשויה לגרום לעליה בשיעור ההפריה לאחר ביצוע ICSI וועליה בשיעור לידות החי לאחר ביצוע הפריה חוץ גופית,מספר עבודות חדשות מדווחות על שימוש באמצעי זה להשגת הפריה ועוברים במטופלים הסובלים מבעיול פוריות על-רקע גורם גברי-קלציום מנופר עשויה להיות השפעה חיוביות במקרים של כשלון הפריה קודמת. היונופורים שבשימוש הנם Ionomycin, Calcimycin, או שילוב ביניהם . ICSI

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע