האם איכות הזרע משתנה לסרוגין ?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/04/2017 | 00:30 | מאת: בן

אני כבן 40 . הקפאתי זרע לצורך ביצוע טיפולי הפריה לפני כשנתיים. בדיקת PGS פסלה מרבית העוברים שנוצרו 4 מתוך 5, כלא נורמליים. אנחנו הולכים לבצע טיפולים חוזרים. ידוע לי שהבעיה היא לא בביציות. רציתי לדעת האם יתכן שהזרע שנתתי ביום ספציפי ושהוקפא הוא בעייתית ובמידה ואתן זרע כיום איכותו תהיה טובה יותר? או במילים אחרות האם יתכן שהאיכות של הזרע שמופק משתנה לאורך הזמן. תודה מראש

בכל מקרה זרע טרי עולה בסגולותיו על זרע קפוא,בנוסף יתכנו שינויים במדדי הזרע בין בדיקה חבדיקה ובהחלט גם בפער של זמן

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע