פענוח בדיקת זרע אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/03/2017 | 07:20 | מאת: אני

בעלי ביצע בדיקת זרע. ממה שאני קראתי התוצאות לא נראות טוב, אבל אשמח לשמוע מה זה אומר ומה ההשלכות (כמובן שגם קבענו תור לרופא) Complete liquefaction-complete Viscosity - moderate PH 8.1 VOLUME 5.3 CONCENTRATION 0.900 TOTAL COUNT 4.77 MOTILTTY 6 TOTAL MOTILE COUNT 0.287 GRADE OF MOTILITY BE vitality 28% NORAML MORPHOLOGY 2% יש לציין שהתוודה שמהלחץ והחשש שלא יצא תקין נתן 2 דגימות בכוס אחת, יתכן וזה מה שהשפיע על התוצאות ? האם יש סיכוי שבמידה והיה מבצע בדיקה באופן תקין הערכים היו תקינים או שהתוצאות אינן אמורות להיות מושפעות? תודה

בכל מקרה יש לבצע עוד בדיקת זרע. הבדיקה הנוכחית לוקה בכל שלושת המדדים ומחייבת בירור וטיפול, במידה ויתברר שאכן מצב הזרע כל כך חמור לא יהיה מנוס מביצוע הפריה חוץ גופית עם ICSI

17/03/2017 | 17:02 | מאת: אני

תודה על המענה המהיר, מה יכולה להיות הסיבה לתוצאות והאם יש דרך לשפר את איכות הזרע? מה הסיכוי להכנס להריון טבעי נוכח הנתונים הנ"ל?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע