התחלת טיפול השבחת זרע והזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/02/2017 | 15:53 | מאת: אליהו

שלום רב, במחזור הבא של אישתי נתחיל טיפול של השבחה והזרעה יחד עם זריקות הורמונים שהיא מזריקה לעצמה, אציין כי ערכתי 3 בדיקות זרע, התוצאה של הבדיקה האחרונה - ריכוז 8, סך הכל תאי זרע- 52, תנועתיות 45, מורפולוגיה 4. אשמח לדעת מה הסיכוי לפי נתוני הזרע להצלחת הזרעה והשבחה, רופא הפוריות שלנו אמר כי הסיכויים מאוד נמוכים ואם היה יכול היה ישר מעביר אותנו לטיפולי הפריה חוץ גופית אך הסביר לנו שהקופה חייבת לראות שלשוה מחזורי טיפול של הזרעות עם הורמונים לפני ההפריה החוץ גופית. תודה על התייחסותך.

לטעמי יש בהחלט סיכוי סביר בטיפול משולב על הזרעות להגיע לתוצאה חיובית,מאחר וסה״כ תאי הזרע יחסית סביר ושאר המדדים תקינים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע