שאלה על טיפול בנבידו

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

11/02/2017 | 13:26 | מאת: ארתור

שלום מזה כשנתיים וחצי אני משתמש בנבידו עקב טסטוסטרון נמוך. אני בן 29 ו"סובל" מתסמונת קליינפלטר. עברתי ניתוח בעבר להוצאת זרע מהאשך. אני מטופל ע"י פרופסור בכיר מתל השומר ומבצע בדיקות מעקב של ספירת דם, PSA וטסטוסטרון מדי שנה והכל נראה תקין. לפני הזריקות עמדתי על הערך 4.2 כאשר הטווח הוא 8-55 כיום אני עומד על 40 ושנה שעברה הייתי על 20. השאלה שלי האם הקפיצה הזו לא גבוהה מדי? הרופא שלי המליץ לי להמשיך באותו מינון - זריקה פעם ב3 חודשיים שהם כ13 שבועות. האם יש תופעות לוואי שאני לא מודע אליהן? האם אני אצתרך לקחת את זה כל החיים? סהכ אני מרגיש מעולה עם הזריקה אבל קצת פוחד שיש דברים שאני לא מודע אליהם אולי תודה

ההנחיות של הרופא המטפל והמעקב הינם ראויים ,יש להמשיך בטיפול יחד עם המעקב הרפואי הנלווה

המשיך בטיפול לפי הוראת הרופא המטפל,ובצע את המכקב הרפואי הנחווה

עלייך להמשיך בטיפול תוך מעקב הרפואי הנדרש

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע