ניסיון להרות באופן טבעי לפני טיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/02/2017 | 22:20 | מאת: יסמין

ערב טוב, בעלי ביצע 2 בדיקות זרע, הראשונה יצאה לא תקינה והשניה עם נתונים טובים יותר- ריכוז 7 מליון, סהכ תאי זרע 35 מיליון, תנועתיות 60%, מורפולוגיה 4% תקינים. ביומיים האחרונים בייצתי וקיימנו יחסי מין בניסיון להרות באופן טבעי, השאלה האם ישנה אפשרות כזו עם נתוני הבדיקה השניה? אציין כי אנחנו לפני טיפולים של פריון בשלב הבדיקות המקדימות

ספירת הזרע של בעלך הינה גבולית ולכן יתכן וידרש ביצוע השבחת זרע והזרעה במועד הביוץ

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע