שיפור איכות הזרע , ותזונה נכונה !!

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

29/01/2017 | 20:02 | מאת: יוסי

לפני שבוע ביצעתי בדיקת זרע , הבדיקה הייתה לא מובנת בכלל . כך שרמה היא מאוד נמוכה . בקיצור יש לי נפח הזרע הוא 1.8 סהכ תאים בזירמה הינו 3.6 מיליון תאים כאשר 50% הינם חיות אבל ללא תנועה בכלל וזהו, זאת אומרת שאין בכלל תאים בתנועה . השאלה שלי הינה איך אפשר לשפר את איכות הזרע , האם באמת תזונה ודגש על אבץ יביא שיפור משמעותי לזרע . כי אמרו לי במצב הנ״ל אני עקר ?? האם יש מצב שהתוצאה לא תקינה בגלל שמסרתי את הזרע לאחר 80 דקות מאז הפליטה .

על מנת לאבחן את הרקע לבעייתך יהיה צורך לעבור על עברך הרפואי,הרגלך,נטילת תרופות,בירור הורמונאלי,וסונר של האשכים,ובנוסף בירור גנטי. כל מענה אחר לפני שיבוצע בירור מקיף ע״י רופא פריון אינו אחראי ויכול לחטוא למטרה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע