הגברת כמות הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/07/2012 | 21:43 | מאת: רונית

שלום לבעלי יש כמות זרע נמוכה האם הוא יכול לקבל אקקולומין להגברת כמות הזרע בהמלצת רופא או שיש תרופות אחרות למטרה זו אם כן מתי יתחיל לקבל אותה

רונית שלום אם מדובר בכמות נוזל זרע נמוכה ניתן לתת תכשירי טסטוסטרון ,או זריקות פריגניל להגביר את כמות נוזל הזרע ,אולם אם מדובר בספירת זרע נמוכה ,הרי שהדבר מצריך בירור יסודי הכולל פרופיל הורמונלי ,בדיקת אולטרסאונד של האשכים ,ולעיתים בדיקה גנטית לשלול חסר בכרמוזום Y הכרוך בפגיעה חמורה בספירת הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע