ציסטות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/08/2011 | 22:01 | מאת: נוי

עשיתי הזרעה ב-11/8 אחרי טיפול של זריקות: דקפפטיל+גונל F+מונגון. לצערי לא הצליח. עשיתי אולטרסאונד לפני יומיים ויש לי 4 ציסטות בשחלות (2 בכל צד). קיבלתי עכשיו טיפול של גלולות ובעזרת השם במחזור הבא אתחיל שוב טיפול. איך ציסטה נוצרת והאם זה לא מסוכן? האם יש קשר לכאבים בבטן התחתונה לציסטות? האם הגלולות והמחזור יוציא אותם? תודה

24/08/2011 | 15:27 | מאת: פרופ' שחר קול

ה"ציסטות" לא מסוכנות ולרוב לא גורמות לכאבים. מדובר על שאריות של הגופים הצהובים ממחזור קודם שעדיין לא נעלמו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית