אחרי גרידה...............

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/10/2019 | 08:53 | מאת: שירן

שלום. אני אחרי גרידה שבוע 8. היום אחרי שלושה שבועות עשיתי אולטרסאונד תלת מימד שנאמר שיכול להיות שצורותו t shape 1 האם צורה זו מקשה על כניסה להריון? ואם יש לזה טיפול? 2 לקחתי פרוגילוטון ואתמול סיימתי אותם ובבדיקה היום אמרה שאני לפני ביוץ.. איך יתכן? (הרי הכדורים מביאים את המחזור כמה ימים אחרי הסיום שלהם) 3.הרירית שלי תמיד היתה תקינה. ועדיין 3 שבועות אחרי גרידה, היא על 6 לפני ביוץ האם זה תקין או שיכול להיות שיקח לה זמן לחזור.? תודה רבה!!

25/10/2019 | 11:30 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא בהכרח, הראיה שהיית בהיריון. 2. לא סביר, לא ברור על סמך מה נאמר שאת לקראת ביוץ. 3. כן, פרט לכך שמינון האסטרוגן בפרוגילוטון הוא נמוך יחסית.

25/10/2019 | 12:47 | מאת: שירן

תודה על תשובתך משהו של הבנתי כ"כ. לגביי הכדורים של פרוגליטון האם זה לא מביא מחזור אחרי שמסימים? אני לפני ביוץ על סמך בדיקת אולטרסאונד זקיק 17 . אז כיצד אני אמורה לקבל וגם לפני ביוץ זה יכול להיות? לא הבנתי את תשובה 3. רירית 6 לפני ביוץ זה תקין או נמוך? יש כדור שיכול לעזור?

26/10/2019 | 10:42 | מאת: פרופ' שחר קול

אם יש לך מחזור סדיר וביוץ סדיר, אין צורך בטיפול תרופתי כדי להביא את המחזור. הוא יגיע כאשר הציר יתאושש. גם הרירית תתאושש בהתאם.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית