מעקב זקיקים- מתי הביוץ והאם הרירית בסדר?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/02/2019 | 08:26 | מאת: אסתר

בוקר טוב, בת 35 (כנראה אי פיריון עקב ביוץ מוקדם) ערכתי מעקב זקיקים הבוקר ולהן התוצאות: מידת שחלה ימנית 24*36. זקיקים בגודל 12*11 מ"מ 9*9 מ"מ. מידות שחלה שמאלית 18*28 נצפו זקיקים קטנים. עובי אנדומטריום 4.4 מ"מ. היום אני ביום ה-6 למחזור. אמורה להתחיל היום ליטרוזול למשך חמישה ימים ובהמשך אוביטרל והזרעה . מתי יהיה הביוץ להערכתך? והאם הרירית בסדר ביום הזה? תודה

21/02/2019 | 15:25 | מאת: פרופ' שחר קול

נראה בסדר. לא ניתן לתת תחזית מתי יהיה הביוץ. יש להמשיך מעקב.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית