פעילות גופנית אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/11/2018 | 04:23 | מאת: נעמה

שלום פרופ׳, אני מאמנת כושר. לפני 9 ימים עברתי החזרה, טרם תשובת בטא כמובן. האם ניתן לחזור לפעילות אותה עשיתי קודם- ספינינג והרמת משקולות? אם כן, האם יש משהו שעלי להיזהר ממנו תוך כדי האימון (דופק מסוים, תנועה מסוימת)? אם לא, מתי כן אוכל לחזור? מיותר לציין שכל יום שעובר פוגע בפרנסתי.

29/11/2018 | 14:59 | מאת: פרופ' שחר קול

ההגבלה בפעילות היא בהתאם לתגובה שחלתית, וזאת כדי למנוע טלטול וטראומה לשחלות מוגדלות לאחר שאיבה. מבחינת השרשת העובר ברחם - אין מגבלה על הפעילות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית