קיבלתי מחזור שונה וחלש.....

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/07/2018 | 18:13 | מאת: אנה

שלום החודש המחזור שלי הקדים בשבוע. מחזור חלש יחסית. רובו בצבע חום. האם יש צורך לגשת לבדיקה? הרי לא ייתכן היריון אני כבר ביום החמישי של ההפרשות....? האם מתח ולחץ להיכנס להיריון יכול לשבש את תהליך ההיריון לדעתך? ההיקלטות

12/07/2018 | 18:32 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ניתן לשלול הריון. לכן מומלץ לבצע בדיקת דם להריון, וכן לאסטרדיול ופרוגסטרון. מתח ולחץ קיצוניים עלולים לשבש הביוץ.

13/07/2018 | 09:55 | מאת: אנה

ביצעתי בדיקת היריון. ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור ויצאה חיובית. עד כמה היא אמינה לדעתך? ולגבי ההפרשות החומות שהיו לי כל השבוע. האם זה צריך להדאיג או מעיד על משהו לא בסדר?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית