אנטיביוטיקה לסיוע בקליטה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/06/2018 | 17:58 | מאת: דנה

שלום. אני אחרי החזרת שני מוקפאים. 1. אחרי ההחזרה לקחתי יומיים אנטיביוטיקה על דעת עצמי אחרי שבפעמים קודמות הרגשתי כאילו הגוף דוחה את העוברים. האם יש מידע על כך שזה מסייע בקליטה להריון? מתוך 12 סבבים בשלושה לקחתי ובשלושתם נקלטתי. 2. כבר ביום 7 להחזרה של העוברים (בני 3) ראיתי פס שני בבדיקה ביתית. ייתכן שזה מצביע על תאומים אם ההריון מזוהה בשלב מוקדם כל כך?

22/06/2018 | 10:39 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא 2. תלוי בסוג התמיכה שקיבלת. עדיף לבצע בדיקת דם 11 יום לאחר ההחזרה. התשובה תהיה מהימנה אם לא קיבלת תמיכה מבוססת על HCG.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית